Tătic cu fetița în oraș. PROVOCAREA NR. 1: TOALETA

Și până la urmă ce toaletă alegi când ești tătic și ești doar tu cu fetița ta în oraș, iar ea are… “ceva urgent de rezolvat”?

O alegi pe cea a bărbaților? În condițiile în care trebuie sa mergi pe lângă pișoare, pe lângă oameni cu puțele pe afară, iar tu te-ai ferit, încă de când era bebeluș, să te vadă când ai tu “o treabă urgentă”?

Sau o alegi pe cea a femeilor în condițiile în care trebuie să se uite doamnele urât la tine că le-ai violat intimitatea (și eu, care ajunsesem la vârsta mea, crezând că femeile nu trag bășinuțe).

Am ales sa mergem la fete. Cum intru, mă interceptează din ușă o fătucă stilul “i’m loving eat”. Orca mă prinsese în ambuteiaj. Desigur, ea cu ea însăși formau deja un ambuteiaj.

– Aici este la femei!

– Atunci tu ce dracu cauti aici?

Nu știu ce a mai zis. Probabil de bine, vorba lui Mărginean. Nu mai eram atent la ce zice pentru că, fix în momentul ăla, am prins o breșă sa ocolesc balena ucigașă

Ajung, victorios, la o cabină liberă. După ce, pe drum, mai atrag câteva priviri. Nu atât de ucigașe ca ale exemplarului de porcinus orca de mai devreme, dar suficient.

Acum, ce n-am înțeles…

1. N-am văzut un centimetru de piele în periplul meu pe coridorul unde sunt cabinele pentru lady-pârț. N-am văzut două dame vorbind una cu cealaltă ca să fi nimerit în vreo discuție de fete. Cu toate acestea eram intrusul – intrușilor pe acolo.

2. N-am apucat să le studiez pe toate din încăpere. Dar văzusem vreo două mai frumoase. În rest,  hmm… nu te-ai băga. Doar cele două frumușele au zâmbit ușor stânjenite de scena din ușă cu orca.

3. Eram cu fetița in brațe. Are patru ani. Chiar credea careva că m-am dus cu un copil în brațe să mă holbez în toaleta femeilor?

Dacă aveți voi răspunsuri  vă aștept cu ele la comentarii.

1 thought on “Tătic cu fetița în oraș. PROVOCAREA NR. 1: TOALETA

  1. MAI RAUL , AI RAMAS TOT COPIL . VREAU SA TI SPUN CA, CAMPANIA ASTA CUM CA VOI SINTE TI PRIETRNI CU NOI .ESTE TOTAL FALSA, SPECIFIC TELEVIZIUNILOR . VOI SINTE TI PRIETENI CU BANIII SI CU OAMENII CARE VA SUSTIN TOT PENTRU BANI . AM SCRIS PINA ACUM , LA CEL PUTIN 20 DE JURNALISTI ASA ZISI DE INVESTIGATII PLUS LA TREI , PATRU , COLEGI DE AI TAI , TOT LUPTATORI CARE INFIEREAZA NEDREPTATEA . NICI UNUL NU A AVUT CURAJUL SA VORBEASCA DESPRE FAPTUL CA TELEVIZIUNILE , IMPREUNA CU FIRMELE DE TELEFONIE CARE DISTRIBUIE ABONAMENTELE TB. FURA TIMPUL DE EMISIE AL TELESPECTATORILOR ,CU CU APROAPE 30 DE MINUTE DINTRO ORA CU RECLAME , INNEBUNITOARE , PROSTESTI , MINCINOASE ETC. CUM E SA OPRESTI EMISIA SI SA TE UITI LA CUM E BINE SA AI O TIGAIE TIMPDE 15 MINUTE ? CUM E SA TI RECOMANDE NISTE MINCINOSI UN ASA ZIS SUPLIMENT ALIMENTAR CARE NU L GASESTI IN FARMACIE ? CUM E SA TI SPUNA UN INDIVID CA A INVENTAT NISTE CIORAPI INTELIGENTI ? SI TOATE ASTEA DIN JUMA’ JUMA’ DE ORA !!! AM INCERCAT CU VOI , CU JURNALISTII DE INVESTIGATII CU TELEFONUL CARE AU RUPT ,PANTALONII IN CUR DE STAT IN FATA CAMERELOR SI DEBITIND . AM INCERCAT CI CEI DE LA PROTECTIA CONDUMATORULUI , AM SCRIS POLITICIENILOR DE VIRF . TACERE PE LINIE . INSEAMNA CA SE FURA LA GREU SI SE POATE SI IMPARTII . SINGURII CU CARE AM VIRBIT LA TELEFON , CULMEA , AU FOST CEI DE LA. C N A . LA INTREBAREA MEA , CITE MINUTE DE RECLAMA E LEGAL INTR O ORA DE EMISIE , AU SPUS , 12 MINUTE . PENTRU RESTUL DE 28 ILEGALE , SE DAU AMENZI DOAR CA , SINT F. MICI SI POSTURILE TV. CU SEFILOR LE PLATESC , FARA SIMTA LA BUZUNAR . ASA CA , SE FURA LA GREU SI VOI ASA ZISII PRIETENI SINTE TI MINA IN MINA . IA GINDESTE , DACA DINTR O ORA , 30 DE MINUTE SINT RECLAME , DA, DIN 12 CITE ORE ? DINTR O LUNA CITE ? DINTR UN AN CITE ? SAMD. I TI IMAGINEZI ACUM IN PANDEMIE CE COMFORT VIZUAL AU CEI DE VIRSTA A TREIA ? SINT CURIOS DACA O SA MI RADPUNZI SI DACA O SA TE BATI PENTRU , DREPTATE CUM O FACI DE LA 26 ANI. !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *