Tătic cu fetița în oraș. PROVOCAREA NR. 1: TOALETA

Și până la urmă ce toaletă alegi când ești tătic și ești doar tu cu fetița ta în oraș, iar ea are… “ceva urgent de rezolvat”?

O alegi pe cea a bărbaților? În condițiile în care trebuie sa mergi pe lângă pișoare, pe lângă oameni cu puțele pe afară, iar tu te-ai ferit, încă de când era bebeluș, să te vadă când ai tu “o treabă urgentă”?

Sau o alegi pe cea a femeilor în condițiile în care trebuie să se uite doamnele urât la tine că le-ai violat intimitatea (și eu, care ajunsesem la vârsta mea, crezând că femeile nu trag bășinuțe).

Am ales sa mergem la fete. Cum intru, mă interceptează din ușă o fătucă stilul “i’m loving eat”. Orca mă prinsese în ambuteiaj. Desigur, ea cu ea însăși formau deja un ambuteiaj.

– Aici este la femei!

– Atunci tu ce dracu cauti aici?

Nu știu ce a mai zis. Probabil de bine, vorba lui Mărginean. Nu mai eram atent la ce zice pentru că, fix în momentul ăla, am prins o breșă sa ocolesc balena ucigașă

Ajung, victorios, la o cabină liberă. După ce, pe drum, mai atrag câteva priviri. Nu atât de ucigașe ca ale exemplarului de porcinus orca de mai devreme, dar suficient.

Acum, ce n-am înțeles…

1. N-am văzut un centimetru de piele în periplul meu pe coridorul unde sunt cabinele pentru lady-pârț. N-am văzut două dame vorbind una cu cealaltă ca să fi nimerit în vreo discuție de fete. Cu toate acestea eram intrusul – intrușilor pe acolo.

2. N-am apucat să le studiez pe toate din încăpere. Dar văzusem vreo două mai frumoase. În rest,  hmm… nu te-ai băga. Doar cele două frumușele au zâmbit ușor stânjenite de scena din ușă cu orca.

3. Eram cu fetița in brațe. Are patru ani. Chiar credea careva că m-am dus cu un copil în brațe să mă holbez în toaleta femeilor?

Dacă aveți voi răspunsuri  vă aștept cu ele la comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *